Home Actualitat Seat ampliarà la plantilla aquest 2018
Seat ampliarà la plantilla aquest 2018

Seat ampliarà la plantilla aquest 2018

0
0
Planta de producció de Seat a Martorell (Foto: Seat)
Planta de producció de Seat a Martorell (Foto: Seat)

Seat ampliarà la plantilla i contractarà 150 treballadors a la planta de Martorell. Els empleats, que fins a la data disposen d’un contracte amb una empresa de treball temporal, signaran ara un contracte indefinit amb la marca catalana.

La contractació d’aquests treballadors reforçarà sobretot la plantilla de la línia de producció de l’Ibiza i Arona, tots dos fabricats sobre la nova plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que Seat ha estrenat el 2017. Per respondre a l’increment en la producció, Seat també establirà torns addicionals els caps de setmana durant 2018.

Evolució de la plantilla

El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, ha destacat que “l’evolució positiva de les vendes i els projectes de futur s’estan traduint en més creació d’ocupació. La contractació de 150 nous professionals ens permetrà respondre amb èxit a la producció prevista per al proper any. Alhora, vam seguir generant ocupació per impulsar àrees clau per al futur de Seat L’estreta col·laboració amb els sindicats majoritaris en els últims anys ens ha permès establir un marc laboral estable i flexible que repercuteix positivament en els empleats i en la pròpia companyia “.

Martorell és la planta que produeix un volum de vehicles més gran a tot l’Estat Espanyol, amb gairebé 450.000 vehicles en 2016. Des de l’any 2009, la producció s’ha elevat un 50% i en l’actualitat es fabriquen quatre models: Eivissa i Arona (Línia 1) , Lleó (Línia 2) i Audi Q3 (Línia 3). Les línies 1 i 3 compten amb tres torns de producció mentre que la 2 disposa de dos torns.

 

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *